info@navit.info

+382 67 747 858

+382 67 102 151

NAVIT on facebook

Instagram

Firma Navon je oformila ‘Banku zemljišta’ od različitih parcela pogodnih za dalju izgradnju, kako u vidu privatne gradnje, tako i u vidu višesegmentne izgradnje (moguća dalja podjela parcela za stvaranje zatvorenih naselja i zgrada sa više stanova). U banci zemljišta firme Navon su zastupljene parcele na svim glavnim turističkim lokacijama u Crnoj Gori: na primorju, na obalama jezera i na planinama. Ukupna površina parcela je veća od 250,000 m2.

Posjedujemo kako sasvim spremne parcele na kojima se odmah mogu pokrenuti projekti izgradnje, tako i parcele u različitim fazama pripremljenosti koje se mogu pripremati po narudžbi klijenata i povećavajući cijenu zemljišnih sredstava za poboljšanje plana i izbor najbolje varijante korišćenja parcele.

U donjoj tabeli su navedene procjene mogućeg rasta kapitalizacije koje se mogu dostići poboljšanjem plana:

Status parcele Cijena, m2 Porast, % ROI%
Neurbanizovana €50 0% 0%
Urbanizovana €100-200 100% 100%
Opšti gradski plan €150-300 50% 200%
Detaljan plan grada €200-700 33% 300%

Zajednička preduzeća

Možemo da ponudimo fleksibilne uslove za osnivanje zajedničkih preduzeća sa klijentom pri investiranju u jedan ili više projekata iz naše  banke zemljišta, kao i da razmotrimo mogućnosti osnivanja zajedničkog preduzeća za vašu parcelu ili projekat. Po pravilu mi svojim klijentima obezbjeđujemo puni paket usluga jer to garantuje transparentnost zona odgovornosti i potpunu kontrolu što odgovara interesima svih strana, i klijenta, i firme Navon.
Naše usluge obuhvataju: istraživanje ekonomske efikasnosti i optimalnog korišćenja, razrada kocepta, dobijanje građevinske dozvole, registracija i pravni okvir, dizajn projekta, arhitektura i inženjerski sistem, kao i sve faze izgradnje, upravljanje budžetom i kontrola kvaliteta.
Po završetku projekta možemo obezbijediti sve potrebne usluge za upravljanje imovinom, uključujući i i potrebno osoblje, održavanje objekta, davanje u zakup ili prodaju.

Comments are closed.