info@navit.info

+382 67 747 858

+382 67 102 151

NAVIT on facebook

Instagram

factory-269056_1920

Vila koju je izgradila firma Navon.

Gradimo snove

Firma Navon d.o.o. je osnovana 2008. godine sa ciljem da razvija ekskluzivni dizajn i gradi objekte koji odgovaraju zahtjevima naših veoma zahtjevnih klijenata.

Ponosimo se time što možemo ne samo da napravim ograđevinski projekata na najvećem nivou, nego i da obezbijedimo efektivnost cjelokupnog životnog ciklusa objekta. Šta nam to omogućava:

 • Predlažemo efikasan dizajn koji maksimalno koristi sunčevu energiju za osvjetljavanje i grijanje;
 • Biramo materijale koji ne zahtijevaju servisiranje i odolijevaju vremenu;
 • Obezbjeđujemo visoku energetsku efikasnost zahvaljujući izboru odgovarajućeg izolacionog materijala i stolarije;
 • Postavljamo solarne energetske sisteme (termalne i fotogalvanske); i
 • Za zimski period kotlove na čvrsto grijanje (na pelet, piljevinu ili drva) koji obezbjeđuju zagrijavanje radijatora.

Naša težnja ka savršenstvu se odražava i u sistemu upravljanja projektom izgradnje, redovnim izvještajima, inspekcijama i kontroli. Na taj način možemo garantovati da će klijent dobiti rezultat tačno prema specifikaciji, na vrijeme i u okviru budžeta.

Odakle počinje san: Dizajn i Arhitektura

Sve čemu težimo se može israziti jednom kratkom riječju …

– Uau!

Da bismo dostigli ‘uau!’-efekat potrebno je razraditi niz aspekata:

 • Prvi utisak, nezaboravno čudo okrića,
 • Kako se gradnja saodnosi sa okolnim pejzažem i sredinom (uključujući i sunce i vjetar),
 • Prostorni plan prostorija (iznenađenja koja čekju na svakom ćošku ili otvoreni plan),
 • Osjećaj odsustva granice među prostorijama i spoljašnjošću (osjećaj otvorenosti i prozračnosti prostora u svako doba),
 • Nijanse i detalji vizuelnog doživljaja (sakriti masivnost konstrukcije i stvoriti zagonetnost prostorа),
 • Sklad materijala (prijatnih oku i istovremeno funkcionalnih ),
 • Na najbolji način koristiti izgled i naglasiti ga pejzažnom arhitekturom (da bi se pred vama pružao prizor vaših snova),

… i to niej sve čime se treba pozabaviti. Zahvaljujući ogromnom iskustvu našeg tima, mi znamo sve sitnice i detalje.

factory-269056_1920

Eksterijer objekta firme Navon 

Naš tim dizajnera i arhitekata

Naš tim dizajnera i arhitekata čine talentovani profesionalci koji gaje strast ka svom poslu: dizajn i arhitektura su njihov životni poziv (upravo zato i radimo sa njima).

Dugo godina (još prije nego što smo pokrenuli biznis u Crnoj Gori), radili smo sa mnogim internacionalnim dizajnerskim “zvijezdama” i i dan-danas koristimo njihovu pomoć ako to od nas traže. Ipak, najčešće naše lokalne kompanije rade osnovni dio posla. Zato smo srećni kada projekat vodi naš tim dizajnera koji je u neposrednom kontaktu sa klijentom: na taj način održavamo neposrednu vezu i možemo da obezbijedimo vrhunski rezultat po lokalnim cijenama (prema našem iskustvu, dobijamo veoma talentovano urađene projekte za sasvim razumnu cifru).

Tim projektanata se mijenja iz projekta u projekat. Svaki naš dizajner (svi su profesionalni arhitekte) ima određenu specijalizaciju i mi biramo stručnjake zavisno od potreba klijenta. Na privatnim projektima vila ili manjih kuća u određenom stilu radi jedan tim dizajnera, a za investicioni projekat sa velikim brojem prostorija (naprimjer, odmaralište) potreban je veliki tim sa drugim specijalizacijama.

Snovi postaju java (ili nekretnina)

Firma Navon je uvijek menadžer projekta koji omogućava pretvaranej klijentovog sna u javu: od prvog koncepta do predaje ključeva – mi savjetujemo, podržavamo i obezbjeđujemo rezultat u svakoj fazi .

Za klijenta smo mi jedina polazna tačka i jedini izvor garancije: mi preuzimamo na sebe punu odgovornost za ono čega se prihvatimo, zato što smo profesionalci i ono što radimo je usmjereno da izazove kod vas samo jednu reakciju… Uau!

factory-269056_1920

Vila sa bazenom koju je izgradila firma Navon

Firma NAVON D.O.O.

Mi sarađujemo sa firmama koje distribuiraju u Crnu Goru sve vrste građevinskih materijala koji su u skladu sa standardima EU.

Možemo za klijenta nabaviti bilo koji materijal ili dio koji se koristi kako za izgradnuju stambenih, tako i za izgradnju poslovnih objekata, i, kao po pravilu, po cijeni nižoj od one na lokalnom tržištu.

Srednji rok dostave je 90 dana od dana poručivanja, pri čemu svi djelovi i materijali imaju garanciju proizvođača. Firma Navon preuzima sve obaveze u vezi sa logistikom.

Comments are closed.