info@navit.info

+382 67 747 858

+382 67 102 151

NAVIT on facebook

Instagram

Istorija

merkaba-1

1980. godine je gospodin Igal Navon u Izraelu osnovao porodičnu građevinsku firmu u kojoj je od mladosti radio njegov sin Nir Navon. Nakon 20 godina uspješnog rada na izraelskom tržištu gdje je izgrađen niz višespratnica i luksuznih vila, firma Navon je prešla u Evropu.

2000. godine su Igal i njegov sin Nir Navon počeli da grade u Mađarskoj. Firma je izgradila mnogo stambenih kompleksa i trgovačkih objekata. Firma Igala i Nira Navona i dan-danas radi u Mađarskoj.

2006. godine Nir Navon se preselio u Crnu Goru i počeo da se bavi građevinskim projektima u Crnoj Gori, zamijenivši svog oca na čelu firme.

Firma Navon d.o.o. nijesu samo iskusni graditelji, već iskusni biznis-profesionalci koji se fokusiraju ne samo na na najveći mogući kvalitet objekta koji klijent dobija, nego i na obezbjeđivanje isplativosti projektne investicije na visokom nivou.
Mi koristimo danas najbolje i najdostupnije materijale i građevinske tehnologije da bi vaš projekat bio uspješan.
Naši partneri su vodeće kompanije iz oblasti finasijskog konsaltinga, koje će vam pomoći da obezbijedite dugoročan uspjeh i bezbijednost vaših investicija.

Biće nam zadovoljstvo da sa vama razmotrimo vaš građevinski ili investicioni projekat i da vam kažemo na koji način možemo pomoći u njegovoj realizaciji.

Firma Navon d.o.o.

Adresa: Bulevar Sunca b.b., Budva
Broj telefona: + 382 68 102 151
Direktor i osnivač: gospodin Nir Navon

Comments are closed.