info@navit.info

+382 67 747 858

+382 67 102 151

NAVIT on facebook

Instagram

Čime se bavimo Upravljanje izgradnjom i drugim projektima u Crnoj Gori

 • Upravljanje projektima u Crnoj Gori

  Navon ima ozbiljno iskustvo u poslovanju u Crnoj Gori. Naš tim ima iskustvo u upravljanju lokalnim biznisom i izuzetno znanje u upravljanju projektima izgradnje i nekretninama.

 • Upravljanje izgradnjom

  Navon d.o.o. obezbjeđuje visokokvalitetan ekskluzivni dizajn i izgradnju nekretnina. Ponosni smo što smo u prilici da pružimo vrijednost, kako za projekat izgradnje, tako i za operativne troškove građevine.

 • Naša banka zemljišta

  Firma Navon je oformila ‘Banku zemljišta’ od različitih parcela pogodnih za dalju izgradnju. U našoj banci zemljišta su zastupljene parcele pogodne za različite vrste izgradnje na svim glavnim turističkim lokacijama u Crnoj Gori. Banka ima preko 250 000 m2.

 • Finansijske usluge

  Čak i privatna nekretnina je investicija i ako se pravilno strukturira, može postati veoma prijatna, unosna i efektivna investicija sa poreske tačke gledišta, koja generiše ne samo prihod, nego i rast kapitala u dugoročnoj perspektivi, posebno u Crnoj Gori.

  Read More
 • Zelena energija / Poljoprivreda

  Brzi razvoj obnovljive energije i energetske efikasnosti i tehnološka diversifikacija izvora energije će rezultirati značajnom energetskom sigurnošću i ekonomskim benefitima. Navon će za bilo koji projekat zelene energije obezbijediti: hidro, solarnu ili biomasu.

  Read More
 • Metalne konstrukcije

  Za razliku od tradicionalnih metoda konstrukcije koje zahtijevaju visoke investicije, komplikovano sklapanje i iskusne radnike, unaprijed konstruisani metalni djelovi su dizajnirani da se uklope uz hermetičku preciznost koja se postiže bez dizalica ili druge teške mehanizacije.

  Read More

Trenutne ponude: traže se investitori

Najnoviji projekti

Navon d.o.o. 10 godina poslovanja u Crnoj Gori